Kaiutinelementtien korjaus

Myös vanhemmat laadukkaat audiolaitteet kannattaa korjata. Ei pelkästään ympäristön ja kierrättämisen vuoksi vaan myös siksi, että vanhemmat laitteet ovat usein korjattuna arvokkaampia ja parempia kuin uudet.
Tweaking audio. Car audio speakers on a work table.
Tweaking audio. Car audio speakers on a work table.

Korjaamme kaikkien tunnettujen valmistajien PA-kaiutinelementit ( JBL, EV, RCF, FANE jne.). Jos elementtiisi saa varaosia, korjaamme sen myös.

Korjaamme myös Hifi-kaiutinelementtien yläripustuksia. Useissa varsinkin vanhemmissa hifi elementeissä käytettiin yläripustuksen materiaalina solumuovia, joka ajan ja varsinkin UV-säteilyn vaikutuksesta haurastuu haperoksi.

Vanhempikin laadukas hifi-kaiutin kannattaa yleensä korjata, koska kaiutintekniikassa ei ole viimeiseen reiluun 20 vuoteen tapahtunut mitään käänteentekevää. Laadukas korjattu vanhempi kaiutin on lähes aina moninkertaisesti parempilaatuinen kuin uusi ja edullinen, jota et edes saa hankittua korjaamisen hinnalla.

Yläripustuksen vaihtotyö 40 €/kpl Annamme työlle 12 kk takuun. Ota yhteyttä.

“Käsittämätön ammattitaito – kaappi alkoi pöristä pikkuhiljaa koko ajan enemmän. Mika löysi vian ja korjasi sen rivakasti, nyt kaiutin on taas kuin uusi.”

Katja Lampela, Vau!Records

Tämäkin kaiutinelementti sai uuden elämän

Tilaa

Tilaus-/kyselylomake

Olen kiinnostunut tästä tuotteesta/palvelusta.
Tiedosto/kuva

Maximum file size: 2MB