Verkkokaupan toimitusehdot ja yksityisyyden suoja

Yleistä
Tmi ÄäniMika (y-tunnus 1505755-2) tarjoama palvelu (jatkossa Verkkopalvelu).
Verkkopalvelu on aina avoinna, pois lukien mahdolliset tekniikasta johtuvat palvelukatkokset. Verkkopalvelu ei vastaa ongelmista, jotka johtuvat käyttäjän omasta tietoliikenneyhteydestä tai hänen käyttämästään tietokoneesta. Verkkopalvelu on optimoitu toimimaan yleisimmillä selaimilla.

Hinnat
Verkkopalvelun tuotteiden hintojen valuuttana on Euro (€) ja hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin.

Asiakaspalvelu
Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse mika@aanimika.fi.

Maksaminen
Checkout -maksunvälityspalvelu toimii maksun välittäjänä asiakkaan ja Verkkopalvelun välillä. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet ja maksusuoritus onnistuu myös yleisimmillä luottokorteilla. Lisätietoja: Checkout

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Checkoutilla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Lue lisää maksutavoista: Checkout maksutavat

Pankkimaksut
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, joka toimii maksunvälittäjänä verkkokaupassa. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Checkout Finland Oy näkyy maksun saajana korttilaskulla, joka toimii maksunvälittäjänä verkkokaupassa. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Asiakastiedot
Antamanne asiakastiedot ovat ainoastaan Verkkopalvelun ja asiakkaan väliseen yhteydenpitoon eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Eri maksutavoissa kysyttävät maksutiedot tallentuvat ainoastaan pankille tai luottoyhtiölle, ei Verkkopalvelulle eikä kenellekään muulle kolmannelle osapuolelle.

Toimitusaika
Verkkokaupan tuotteet lähetetään asiakkaalle 1-3 päivän kuluessa maksusta.

Tilauksen peruutus
Tilaajalla on aina kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Ota ystävällisesti yhteys asiakaspalveluun, jos haluat perua tilauksen ja palauttaa tuotteen. Palautus on asiakkaalle maksuton (lukuunottamatta postimaksua).

Rahojen palautus kuuluu verkkokaupan vastuulle ja Checkout välittää maksun asiakkaalle takaisin.

Rahojen palautus tapahtuu alkuperäisessä maksutapahtumassa käytetylle maksutavalle.

Tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä
Tmi ÄäniMika
Y-tunnus 1505755-2
Ankkapurontie 64, 04440 Järvenpää
mika@aanimika.fi

2. Rekisterin nimi
ÄäniMika-rekisteri

3. Henkilötietojen käyttötarkoitus
Henkilötietoja käytetään verkkokauppa-asioinnissa. Henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin.

4. Rekisteri sisältää seuraavia tietoja:
– Nimi, yhteystiedot (mahdollinen osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite)
– Mahdolliset laskutustiedot
– Sähköisten palveluiden ja sisältöjen hyödyntämistä koskevat tiedot, selaimen lähettämät tekniset tiedot (esim. IP-osoite, selain, selainversio, sivu, jolta rekisteröity on siirtynyt sivuillemme) sekä evästeet ja niihin liittyvät tiedot

5. Rekisterin tietolähteet, luovuttaminen ja suojaus
Tiedot kerätään verkkopalvelun käyttäjältä itseltään. Tietoja ei luovuteta eteenpäin. Tiedot sijaitsevat palomuurilla ja kirjautumisen taakse suojatussa palvelussa.

6. Tietojen tarkastus-, korjaus- ja kielto-oikeus
Rekisterissä olevalla on oikeus tarkastaa, mitä tietoja hänestä on talletettu. Teemme pyynnöstä tarvittavat korjaukset ja täydennykset tai poistamme palvelun kannalta tarpeettomat tiedot. Tietojen tarkastus ja päivitys tapahtuu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

7. Rekisterin muutokset
Tmi ÄäniMika pidättää oikeudet tämän tietosuojaselosteen muutoksiin palvelujen kehittämisen niin vaatiessa.