Verkkokaupan toimitusehdot ja yksityisyyden suoja

Verkkokaupan toimitusehdot ja yksityisyyden suoja

Yleistä
Tmi ÄäniMika (y-tunnus 1505755-2) tarjoama palvelu (jatkossa Verkkopalvelu).
Verkkopalvelu on aina avoinna, pois lukien mahdolliset tekniikasta johtuvat palvelukatkokset. Verkkopalvelu ei vastaa ongelmista, jotka johtuvat käyttäjän omasta tietoliikenneyhteydestä tai hänen käyttämästään tietokoneesta. Verkkopalvelu on optimoitu toimimaan yleisimmillä selaimilla.

Hinnat
Verkkopalvelun tuotteiden hintojen valuuttana on Euro (€) ja hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin.

Asiakaspalvelu
Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse mika@aanimika.fi.

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Asiakastiedot
Antamanne asiakastiedot ovat ainoastaan Verkkopalvelun ja asiakkaan väliseen yhteydenpitoon eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Eri maksutavoissa kysyttävät maksutiedot tallentuvat ainoastaan pankille tai luottoyhtiölle, ei Verkkopalvelulle eikä kenellekään muulle kolmannelle osapuolelle.

Toimitusaika
Verkkokaupan tuotteet lähetetään asiakkaalle 1-3 päivän kuluessa maksusta.

Tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä
Tmi ÄäniMika
Y-tunnus 1505755-2
Ankkapurontie 64, 04440 Järvenpää
mika@aanimika.fi

2. Rekisterin nimi
ÄäniMika-rekisteri

3. Henkilötietojen käyttötarkoitus
Henkilötietoja käytetään verkkokauppa-asioinnissa. Henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin.

4. Rekisteri sisältää seuraavia tietoja:
– Nimi, yhteystiedot (mahdollinen osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite)
– Mahdolliset laskutustiedot
– Sähköisten palveluiden ja sisältöjen hyödyntämistä koskevat tiedot, selaimen lähettämät tekniset tiedot (esim. IP-osoite, selain, selainversio, sivu, jolta rekisteröity on siirtynyt sivuillemme) sekä evästeet ja niihin liittyvät tiedot

5. Rekisterin tietolähteet, luovuttaminen ja suojaus
Tiedot kerätään verkkopalvelun käyttäjältä itseltään. Tietoja ei luovuteta eteenpäin. Tiedot sijaitsevat palomuurilla ja kirjautumisen taakse suojatussa palvelussa.

6. Tietojen tarkastus-, korjaus- ja kielto-oikeus
Rekisterissä olevalla on oikeus tarkastaa, mitä tietoja hänestä on talletettu. Teemme pyynnöstä tarvittavat korjaukset ja täydennykset tai poistamme palvelun kannalta tarpeettomat tiedot. Tietojen tarkastus ja päivitys tapahtuu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

7. Rekisterin muutokset
Tmi ÄäniMika pidättää oikeudet tämän tietosuojaselosteen muutoksiin palvelujen kehittämisen niin vaatiessa.